Skip to content


Předchozí zpráva: «
Následující zpráva: »

Asus Transformer Book Trio – stolní PC, notebook a tablet v jednom

To vše v sobě kombinuje nový produkt firmy Asus, jež by měl být v ČR k dostání za přibližně 25 000 Kč. To však není jediná kombinace: další např. spojuje OS Android a Windows.

O co přesně se jedná? Asus Transformer Book Trio je hybridem, které se poslední dobou dostávají „do módy“.  Na první pohled se může zdát, že se jedná o běžný notebook; displej a klávesnice. Avšak obojí se od sebe dá oddělit tak, že vám v rukou zůstane buď displej (tablet) nebo klávesnice, která v sobě však skrývá střeva plnohodnotného PC. A právě PC z oné „klávesnice“ můžete vytvořit, a to pouhým připojením k libovolnému externímu monitoru (pomocí Mini DisplayPortu nebo Micro HDMI).

Tablet nabízí operační systém Android, 2 GB paměti, procesor Intel Atom Z2560 o frekvenci 1,6 GHz a 16 GB volného místa pro vaše vlastní soubory. Celkem standardní výbava, řeknete si a budete mít pravdu. O moc zajímavější je ale výbava v režimu „notebook/počítač“.

Posuďte sami: procesor Intel Core i5 4200U o frekvenci 1,6 GHz (dražší varianta nabízí dokonce Core i7 4500U – 1,8 GHz). Paměť: 4 GB DDR3. Kapacita pevného disku: 500 GB. OS Windows 8 (lze přepnout i na Android). To už je nabídka, nad kterou se vyplatí přemýšlet.

Pro úplnost je třeba dodat informace o displeji, tak tedy: Full HD (1920×1080) rozlišení, 11,6 palců, pozorovací úhel až 178°.

Rubrika: Novinky.

0 reakcí

Mějte přehled o nových komentářích, přihlašte se k odběru RSS kanálu komentářů tohoto příspěvku.

Některé HTML je povoleno

(vyžadováno)

(vyžadováno, nebude nikde zobrazeno)